IT Health Check

Wij bieden bedrijven de kans om uw IT-omgeving volledig door te laten lichten door ons. Hierbij wordt gekeken naar onderstaande punten, en zal er gratis een uitgebreid verslag met verbeterpunten opgesteld worden en bijbehorend een vrijblijvende offerte naar u opgestuurd worden.


Safety

Hoe veilig is uw IT-omgeving? Hoe gaan uw werknemers om met bijvoorbeeld wachtwoorden, wat doen zij bjj vreemde emails van buitenaf, is er gebruik van werk-email voor privé-doeleinden? Zou u graag uw werknemers willen trainen om beter om te gaan met de gevaren rondom Cyber Security?

Data-opslag

Hoe wordt uw data opgeslagen? Worden er back-ups gemaakt op meerdere plekken? Hoe snel kunt u verder in geval van bijvoorbeeld brand of waterschade?

Kostenbesparing

Zijn er besparingen mogelijk bijvoorbeeld door goedkoper te gaan printen, VOIP-telefonie (bellen via internet), opzeggen van dure abonnementen,…

Hard- en Software

Hoe up-to-date zijn uw toestellen? Werken zij nog naar behoren en zijn ze voorzien van bijvoorbeeld de laatste updates en beveiliging?

Netwerk

Bent u tevreden over de snelheid en stabiliteit van uw netwerk of zijn hier nog verbeteringen aan te brengen? Hoe afhankelijk bent u van een internetverbinding tijdens uw werkzaamheden en zou een back-up lijn nuttig zijn?

Office 365

Heeft u een professioneel mailadres en loopt alles vlot hiermee? Zou u gebruik willen maken van Teams, Onedrive,…?

Website

Indien u een website heeft, bent u hier tevreden over? Zou dit beter en professioneler kunnen?

Updates

Worden al uw toestellen regelmatig bijgewerkt om te zorgen dat zij naar behoren werken?

Efficiëntie

Hoe efficiënt kan er gewerkt worden? Dragen uw systemen toe aan een vlotte werking of zijn er zaken die u belemmeren zoals bijvoorbeeld een printer die niet vlot mee wil werken.

Beheer van contactgegevens

Hoe slaat u de contactgegevens van uw klanten en/of leveranciers op? Staan deze gegevens veilig opgeslagen en is hier een back-up van?

Beheer van wachtwoorden

Heeft u kopzorgen van alle wachtwoorden die bijgehouden moeten worden? Ook hier bestaan systemen voor die het allemaal een stuk makkelijker maken om mee om te gaan.

Interesse in een IT scan?

Contacteer ons
©2024 Unicom bv