WiFi

Draadloze apparaten gaan een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij. Denk aan pc's, tablets, smartphones, zonnepanelen, koffiezetapparaten, smartwaches, verlichting en ga zo maar door. Helaas zijn veel netwerken niet voorzien op deze massa aan apparaten en benodigde data doorvoer.

Wij gebruiken WiFi apparatuur van het merk Ubiquiti Networks dat bijzonder geschikt is voor de meer uitgebreide netwerken waar bedrijven echt op kunnen rekenen. Zij geven bovendien de mogelijkheid om een volledig afgeschermd "Guest" netwerk op te zetten die uw klanten toegang geeft tot het internet, maar niet tot uw bedrijfs apparaten en data. Ook kunt u hiermee bepaald verkeer blokkeren (eventueel tijdens door u bepaalde uren) op uw netwerk zoals bijvoorbeeld social media, Youtube, enz.

Buiten apparaten voor Wifi kunt u met Ubiquiti ook camera-bewaking en toegangscontrole installeren. Dit alles is tezamen op te volgen en beheren in het portaal van Ubiquiti (zowel in een webbrowser alsook via een app op uw GSM). Ook kunnen wij maandelijks onderhoud en dagelijks toezicht uitvoeren aan uw netwerk en alle toebehoren.


Problemen met je WiFi netwerk?

Contacteer ons
©2024 Unicom bv